Τα φώτα στο ΑΕΚ Αρένα για το ΑΕΚ-Ομόνοια

Στην ΑΕΚ το κλίμα είναι εξαιρετικό μιας και η ομάδα της Λάρνακας τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί 12 αγώνων και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό κερδίζοντας την Ομόνοια, κάτι που αν καταφέρει θα την αφήσει στο -6 από την ίδια. Αγωνιστικά ο Ραν Μπεν Σιμόν έχει μόνο την απουσία του τιμωρημένου Φακούντο Σάντζες.

Ο Ισραηλινός τεχνικός σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε: «Απαιτούμε την πίεση για τους εαυτούς μας. Θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την πίεση. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Βλέπω την Ομόνοια πως παίζει στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Πρέπει να παίξουμε στην καλύτερη μας κατάσταση. Χρειαζόμαστε πολύ κόσμο να έρθει σε αυτό το παιχνίδι γιατί θα χρειαστούμε την ενέργεια που δίνουν».

Από πλευράς Ομόνοιας η νίκη και το τρίποντο είναι μονόδρομος για την ομάδα του Τσέτελ Ρέκτνταλ. Μετά την ήττα από την Πάφο και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, μία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ θα φέρει ηρεμία στην ομάδα, ενώ μία ήττα θα δημιουργήσει μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Αγωνιστικά η Ομόνοια πάει με σημαντικά προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ μιας και είναι εκτός οι Σεμέδο και Ουζόχο που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα, οι τραυματίες Σιπριάνο, Αλιούμ, Μπασιρού και Ψάλτης και οι Μπεζούς και Κουλιμπάλι που είναι τιμωρημένοι. Ολοκληρώθηκε και επίσημα χθες οι δανεισμός του Λοΐζου στην Χέρενφεϊν με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει: «Θέλω να φτάσω στο καλύτερο μου επίπεδο. Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ. Είναι ένας ωραίος σύλλογος για να αναδειχθώ και να φτάσω στο καλύτερο μου επίπεδο. Να κάνω το επόμενο βήμα. Η Ομόνοια με βοήθησε πολύ για να έρθω εδώ».

Ο Γιάνσον που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και πίεση το παλεύει για μία κίνηση ενίσχυσης την τελευταία στιγμή μιας και τα μεσάνυκτα κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Φαίνεται ότι αυτή θα είναι ο Αμίν Χαμάς από τον Απόλλωνα μιας και οι επαφές είναι στο τελικό τους στάδιο.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας χθες σε δηλώσεις του στην Σουηδία, ανέφερε για το μέλλον του: «Βλέπω ότι υπάρχουν διάφορες εικασίες αλλά δεν είναι κάτι που ακολουθώ. Δεν έχω κάτι να πω».

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Ιανουαρίου 2024 - 08:50

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.