Τρία σπουδαία ματς στο μενού της ημέρας

H 13ηαγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» που θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 περιλαμβάνει τρία άκρως ανταγωνιστικά παιχνίδια που ίσως φέρουν ανακατατάξεις στην πρώτη τετράδα.

Η φοβερή και τρομερή το τελευταίο διάστημα LEMESOS VOLLEYBALL υποδέχεται την πρωτοπόρο ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ στο Λύκειο Πολεμιδιών. Στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» θα φιλοξενηθεί το Βαρωσιώτικο ντέρμπι ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ και στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» ο ΑΠΟΛΛΩΝ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00. Aπό την Cablenet Sports 3 Ηd θα μεταδοθεί το Βαρωσιώτικο ντέρμπι ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. H Robo Markets ΑΕΛ εξασφάλισε άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς.

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Τεράστιο παιχνίδι αναμένεται στο Λύκειο Πολεμιδιών. Η κατά τεκμήριο πιο φορμαρισμένη ομάδα το τελευταίο διάστημα LEMESOS VOLLEYBALL υποδέχεται την πρωτοπόρο ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ σε ένα αγώνα χωρίς προγνωστικά.

Η ομάδα του Αντώνη Λιοτατή θέλει άλλη μια σπουδαία νίκη με σκοπό να μειώσει στο -6 την απόσταση από  την κορυφή ενόψει της Β Φάσης. Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θα έχει μια δοκιμασία στα Πολεμίδια όμως πάει μόνο για το τρίποντο ώστε να διατηρήσει τις αποστάσεις στην κορυφή.

Στην 6η αγωνιστική η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ επικράτησε 3-0 στο «ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΚ

Παραδοσιακό ντέρμπι περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ». Ο ΑΠΟΛΛΩΝ φιλοξενεί στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» την ΑΕΚ με τις δυο ομάδες με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν τη νίκη.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ μετά την ήττα από τη LEMESOS VOLLEYBALL δεν έχει άλλη επιλογή παρά μόνο το τρίποντο ώστε να μείνει κοντά στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ τουλάχιστον στο -8. Η ΑΕΚ πάει στη Λεμεσό για να επιδιώξει τη νίκη ψυχολογίας και γοήτρου.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΛΛΩΝ επικράτησε 1-3 στο «ΚΙΤΙΟΝ».

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το Βαρωσιώτικο ντέρμπι προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται οι δυο ομάδες. Τόσο η «Μεγάλη Κυρία» όσο και οι «ερυθρόλευκες» μένουν μακριά από την τετράδα, όμως θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη για να έχουν καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD.

Στην 6η αγωνιστική η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ επικράτησε με 3-1 στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου.

Με τη συμπλήρωση της 12ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 11-01 33-06 33
  2. ΑΠΟΛΛΩΝ 09-03 28-17 25
  3. LEMESOS VOLLEYBALL 08-04 25-16 24
  4. Robo Markets ΑΕΛ 07-05 27-20 21
  5. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 05-07 20-26 14
  6. ΑΕΚ 04-08 21-26 14
  7. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (11 Αγ.) 04-08 18-25 13
  8. ΆΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ 00-12 – 00-36 00

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιανουαρίου 2024 - 08:07

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.