Τρεις συλλήψεις σε Λεμεσό και Λευκωσία για επεισόδια

Τρεις συλλήψεις είχαμε χθες βράδυ σε Λεμεσό και Λευκωσία. Μετά τη λήξη του αγώνα στη Λεμεσό, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το στάδιο, μερίδα οπαδών της μίας ομάδας φέρεται να επιτέθηκε προς τους οπαδούς της άλλης ομάδας, ρίχνοντας αντικείμενα εναντίον τους με την ΜΜΑΔ να επεμβαίνει. Κατά την επέμβαση των αστυνομικών, ανακόπηκε και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, 22χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της χρήσης αντικειμένου, που δυνατό να χρησιμοποιηθεί ως επιθετικό όπλο και της απόκρυψης προσώπου με κουκούλα. Γύρω στις 10 το βράδυ χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 15χρονος κάτοικος Λεμεσού, μεταφέρθηκε τραυματισμένος, σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην κλινική, όπου εντόπισαν τον 15χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κατά την αποχώρησή του από το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μαζί με 17χρονο φίλο του, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα εφτά κουκουλοφόρων, οι οποίοι έφεραν διακριτικά της αντίπαλης ομάδας.

Οι επιτιθέμενοι φέρονται να κτύπησαν τους δύο νεαρούς, με γροθιές, κλοτσιές και ρόπαλο. Στη Λευκωσία, κατά την έναρξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ, εντοπίστηκαν σε κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ, δύο πρόσωπα τα οποία έφεραν κουκούλες, να ρίχνουν κροτίδες. Οι δύο κλήθηκαν στο γραφείο της Αστυνομίας, στο στάδιο, όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δύο 19χρονους.

Στην κατοχή τους, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, άλλες εννέα κροτίδες. Οι δύο 19χρονοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιανουαρίου 2024 - 09:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.