Ξεχωρίζει το Πάφος-Άρης, δύσκολη έξοδος για ΑΕΚ, μάχη στο Δασάκι

Σήμερα συνεχίζεται η αγωνιστική με άλλες τρεις αναμετρήσεις. Οθέλλος-ΑΕΚ, Εθνικός Άχνας-Νέα Σαλαμίνα και Πάφος-Άρης. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 7 και θα μεταδοθούν ραδιοφωνικά από το τέταρτο πρόγραμμα του ΡΙΚ στους 88.2. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Πάφο και Άρη.

Αν βγει νικητής θα καταφέρει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τάνκοβιτς, ενώ και σήμερα θα έχουν χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό τους. Απ’ την άλλη ο Άρης αφού γέμισε μπαταρίες μετά και την υπερπροσπάθεια στην Ευρώπη θέλει να επιστρέψει με νίκη. Προβλήματα υπάρχουν για τον Σπιλέφσκι ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιαγκό και Μαγιαμπέλα που απουσιάζουν με τις εθνικές τους και τους τραυματίες Μπένγκτσον, Σιουμάνσκι, Σάβο και Μποάκι.

Η ΑΕΚ πάει στο γειτονικό για την ίδια «Αμμόχωστος» έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη και να μπορέσει να εκμεταλλευθεί την ισοπαλία στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ, τόσο για να πάει στο +6 από τον Απόλλωνα, όσο και για να πάει στο -7 από την κορυφή. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η ΑΕΚ, όπου αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές απ’ τον Σιμόν. Ο Οθέλλος είναι σκληρό καρύδι και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ και να πάρει κάτι από το ματς.

Στο τρίτο ματς της ημέρας στο Δασάκι ο Εθνικός υποδέχεται την Νέα Σαλαμίνα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν νίκη μετά από δυο μήνες, ενώ έχουν προχωρήσει και στην απόκτηση του Μάριου Στυλιανού. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μπογκατίνοφ και Λομοτέι, ερωτηματικό ο Παναγή. Στη Νέα Σαλαμίνα ψάχνουν νίκη στο Δασάκι μετά από χρόνια. Στην μετά-Ντορεγκαράι εποχή οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν με νίκη και να μπουν με το δεξί στο 2024.

Η 17η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με την σημαντική αναμέτρηση στα χαμηλά ανάμεσα σε ΑΕΖ και Δόξα.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιανουαρίου 2024 - 09:10

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.