Άφησε βαθμούς στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» η ΑΕΚ

Οθέλλος και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλοι 0-0 στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» .

Αν και στο τέλος ανέβασε κατακόρυφα στροφές, η ΑΕΚ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες έμεινε στην ισοπαλία 0-0 απέναντι στον Οθέλλο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Ως εκ τούτου, δεν κατάφερε να φτάσει σε 4η διαδοχική νίκη, διατηρώντας εαυτό στην 6η θέση.

Στη 10η θέση έπιασε τον Εθνικό ο Οθέλλος. Στις κυριότερες χαμένες ευκαιρίες των κιτρινοπράσινων, στο 22ο λεπτο ο Φαράτζ σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι. Στο 47ο λεπτό ο Παναγιώτου «άναψε κόκκινο» στο τετ-α-τετ με τον Γάλλο ακραίο επιθετικό, όπως και στο κοντινό πλασέ του Μιλίτσεβιτς στο 59'.

Στην κορυφαία ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Γιάνσεν μετά από μεταβίβαση του Ποπέσκου στο 64ο λεπτό, έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πίριτς.

Οθέλλος (Μίχαλ Σκάζνι): Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Ράμος, Σούτο, Ποπέσκου (86′ Κατσιάτης), Καστάνας (83′ Χριστοδούλου), Γκαρθία, Ανάνγκ, Ουεσλάτι

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς, Ντιουγκού, Τόνγκια, Λέδες (69′ Γκάμα), Πέρε Πονς, Γκιούρσκο (62′ Τρισκόφσκι), Φαράζ (69′ Λόπες), Ντίμερς, Σολ (82′ Σάντος).

Κόκκινες: Ουεσλάτι (2η κίτρινη)
Γήπεδο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιανουαρίου 2024 - 21:10

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.