Με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο «ρετιρέ» η Ίντερ

Στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα της Serie A επέστρεψε η Ίντερ, χάρη στο «διπλό» επί της Φιορεντίνα, με 1-0, για την 22η αγωνιστική.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 14ο λεπτό, με αποτέλεσμα να φτάσει τους 54 βαθμούς σε 21 αγώνες η ομάδα του και να βρίσκεται στο -1 από τη δεύτερη Γιουβέντους που έμεινε στο 1-1 με την Έμπολι. Ο Νίκο Γκονσάλες στο 76΄ δεν κατάφερε ν' ανεβάσει το σκορ, αφού ήταν άστοχος σε εκτέλεση πέναλτι. Στην 5η θέση, ισόβαθμη με τη Λάτσιο, με 34 βαθμούς σε 21 ματς βρίσκεται η Φιορεντίνα.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιανουαρίου 2024 - 07:50

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.