Νικητής ο Κλετ στον ημιμαραθώνιο Περβολιών

Πέραν των 500 δρομέων συμμετείχαν στον 27o Διεθνή Ημιμαραθώνιο Περβολιών, που διοργανώθηκε από το Σωματείο δρομέων Περικλής Δημητρίου σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Περβολιών και είχε τεθεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ.

Νικητής του ημιμαραθωνίου αναδείχθηκε ο Τζόναθαν Κλετ.

H όμορφή παραθαλάσσια, ιστορική περιοχή των Περβολιών, ιδανική για τους φίλους του τρεξίματος φιλοξένησε αγώνες 600 μέτρων, 1χλμ, 5χλμ, 10 χλμ, αλλά και 21ος χιλιομέτρων.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη των Ουράνιου Ιωαννίδη, Άδωνη Θεοχαρίδη, Ιωάννη Φαραζή, Γιώργου Μεσημέρτζη, Σπύρου Παπαμωυσέως και Στέλιου Κυριακίδη.

Η εκκίνηση δόθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας με αφέτη τον Υφυπουργού Τουρισμού, Κώστα Κουμή.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Ιανουαρίου 2024 - 19:16

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.