Εθνικός-Άρης 1-2

Η Β΄ φάση του κυπέλλου Coca-Cola ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι Εθνικός-Άρης μέσα στο «Δασάκι» και την ομάδα της Λεμεσού να κερδίζει με 2-1.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο εικοσάλεπτο με τον Εθνικό να ισορροπεί το παιχνίδι στη συνέχεια. Η υπεροχή του Άρη όμως ήταν αρκετή ώστε να του δώσει την ευκαιρία να σκοράρει δύο φορές στο 5΄φοβερή ενέργεια του Σάβο, δίνει έτοιμο τέρμα στον Μοντνόρ που δεν αστοχεί από κοντά και στο 15΄ ο Νίκολιτς με εντυπωσιακό σουτ κάνει το 0-2. Ο Εθνικός μείωσε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου μετά από εξαιρετικό συνδυασμό ο Ηλία βρίσκει τον Χριστοφή και εκείνος με πλασέ κάνει το 1-2.

Ο Εθνικός έχασε πέναλτι στο 88’ με τον Καμπρέρα τρόπαιο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Άρη, Ζάντρο.

Συνθέσεις:

Εθνικός (Σατσιάς): Μάρκοβιτς, Ντε Ιριόντο, Περατικός (46΄ Στυλιανού), Λίπσκι, Λομοτέι, Νικολάου, Ιωάννου, Αρτυματάς, Καμπρέρα, Ηλία (65΄ Ιωαννίδης), Χριστοφή (65΄ Ντράζιτς).

Άρης (Σπιλέφσκι): Ζάντρο, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Λουκουμπάρ (36΄ Δημητρίου), Μάτισικ (68΄ Ουρόσεβιτς), Σανέ (36΄ Μουσούντα), Σάβο, Νίκολιτς (68΄ Γκομίς), Μπρόρσον, Μοντνόρ, Σεμέδο (56΄ Μπένγκτσον).

Διοργάνωση: Κύπελλο Coca-Cola – Β΄ Φάση.
Γήπεδο: «Δασάκι».
Σκόρερς: Χριστοφή / Μοντνόρ, Νίκολιτς.
Κίτρινες: -/Αμπουμπακάρ.
Κόκκινες: -/-.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Τσαμπαλάς Ανδρέας
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιανουαρίου 2024 - 21:07

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.