Όλο και πιο κοντά στην Χέρενφεϊν ο Λοΐζου

Στην Ομόνοια το θέμα με τον Λοΐζου βρίσκεται στον αφρό της επικαιρότητας. Πλησιάζουμε προς το τέλος Ιανουαρίου και σε μία βδομάδα κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο. Η ολλανδική Χέρενφεϊν φαίνεται να κερδίζει τη μάχη από την ιταλική Ρετζιάνα μιας και προσφέρει περίπου 2 εκατομμύρια στην Ομόνοια και οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό τους στάδιο.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο διεθνής Κύπριος ακραίος επιθετικός θα πρέπει η Ομόνοια να κινηθεί για να καλύψει το κενό του. Την ίδια ώρα ο Γιέσπερ Γιάνσον που δέχεται έντονη κριτική για κωλυσιεργία στο κομμάτι των μεταγραφών και της ενίσχυσης, έχει ενημερώσει τον Παναγιώτη Ζαχαρίου ότι σε περίπτωση που βρει ομάδα που θα παίζει μπορεί να αποχωρήσει μιας και δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Οι πράσινοι κινούνται για ενίσχυση με επιθετικό ποδοσφαιριστή και κάνουν ότι μπορούν για να βρουν κάτι καλό, έστω και τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ενώ από το καλοκαίρι η ομάδα ήθελε επιθετικό ο Γιάνσον δεν κινήθηκε έγκαιρα και αποτελεσματικά και τρέχει να καλύψει έστω και αργά το κενό.

Σε μία άλλη εξέλιξη ο Φαμπιανό πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις μιας και είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως οι εξετάσεις ήταν καθαρές κάτι που έφερε ανακούφιση στους πράσινους και κατά πάσα πιθανότητα θα υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Πάφο. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Σιπριάνο και Αλιούμ, αμφίβολος ο Μάθιους με τις πιθανότητες υπέρ του, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Κασάμα.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιανουαρίου 2024 - 08:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.