Νίκη για τους Χούλιγκαν - Το λεμεσιανό ντέρμπι δεν ξεκίνησε ποτέ!

Ένα ακόμα μαύρο κεφάλαιο βίας ανοίγεται στην ιστορία της φετινής σεζόν του Κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το Λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ για τους «16» του Κυπέλλου Κύπρου δεν ξεκίνησε ποτέ! Νικητής βγήκε για άλλη μια φορά ο χουλιγκανισμός.

Πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που συνοδεύτηκε με ρίξη φωτοβολίδων.

Ως αποτέλεσμα η Αστυνομία όπως ενημέρωσε δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια των παικτών και των φιλάθλων, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποφασίσει την αναβολή της αναμέτρησης πριν την σέντρα.

Ο Απόλλωνας με ανακοίνωση του έκανε λόγο για πολιτική απόφαση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ επιθυμεί να τοποθετηθεί για την μη έναρξη του αποψινού αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ μετά από πολιτική απόφαση και αναμένουμε να μάθουμε τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή, την στιγμή που όλοι γνώριζαν ότι επρόκειτο για παιχνίδι υψηλού κινδύνου».

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιανουαρίου 2024 - 20:47

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.