Ρέιχνταλ: "Ο Παπασταύρου μας ζήτησε το πρωτάθλημα"

Ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην πατρίδα του και την ιστοσελίδα tv2.no πριν καν η Ομόνοια γκελάρει στον αγώνα με την ΑΕΖ. Ο Νορβηγός προπονητής αποκαλύπτει τι του είπε ο Σταύρος Παπασταύρου πριν κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του «τριφυλλιού», χαρακτήρισε την Ομόνοια καλύτερη ομάδα από τη Ρόζενμποργκ και αναφέρθηκε στην κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ.

«Η φιλοδοξία είναι να κερδίζουμε. Ο πρόεδρος είχε μια συνάντηση μαζί μας πριν παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι, όπου επανέλαβε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πάντα ο στόχος του συλλόγου», λέει ο Ρέιχνταλ και συνεχίζει:

«Είναι διαφορετική κουλτούρα. Αν παίξεις άσχημα και κερδίσεις με 1-0, θα μεταφερθείς σε μια… χρυσή καρέκλα. Αν παίξεις φανταστικά και χάσεις, σχεδόν θα σε μαλώσουν. Όχι εσωτερικά στο σύλλογο, αλλά οι οπαδοί και οι γύρω – γύρω».

Το επίπεδο στον σύλλογο της Λευκωσίας έχει εντυπωσιάσει το Νορβηγικό προπονητικό δίδυμο, που έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο.

«Θα μπορούσες να πεις ότι αυτή η ομάδα θα ήταν στην κορυφή της Eliteserien (πρωτάθλημα Νορβηγίας). Είναι τόσο καλό επίπεδο, και υπάρχουν σοβαροί τύποι που προπονούνται με τέρμα το γκάζι κάθε μέρα. Αυτή η ομάδα (σ.σ. η Ομόνοια) είναι καλύτερη από αυτή που έχει τώρα η Ρόζενμποργκ, λέει ο Ρέιχνταλ.

Ο βοηθός του Ρέιχνταλ είναι, όπως και ο ίδιος πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στη θέση του στην κυπριακή πρωτεύουσα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Μας έχει λείψει, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που λειτούργησε. Υπάρχουν καλές δυνατότητες σε αυτή την ομάδα και υπάρχουν καλοί παίκτες εδώ. Είμαι εντυπωσιασμένος από το επίπεδο, πρέπει να το πω αυτό», λέει ο Γκέιρ Φιγκάρντ.

Τις τελευταίες ημέρες, το δίδυμο αναζητούσε ένα μέρος για να ζήσει στην παραθεριστική πόλη της Λάρνακας, μόλις μισή ώρα οδικώς από την πρωτεύουσα, όπου εδρεύει η Ομόνοια.

«Είναι λίγο πιο καλοκαιρινή πόλη από τη Λευκωσία. Είναι τόσο δυνατή η κόντρα του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια, οπότε ίσως το πιο έξυπνο πράγμα είναι να ζεις σε άλλη πόλη», λέει γελώντας ο Ρέιχνταλ.

Λοιπόν, με τα περισσότερα πράγματα στη θέση τους, ίσως μπορούμε μόνο να ελπίζουμε σε μια επανένωση της Ρόζενμποργκ σε κάποιο ευρωπαϊκό προκριματικό το επόμενο καλοκαίρι;

Ακούγεται γέλιο και τότε ο Ρέιχνταλ δίνει την απάντησή του, με γνώριμο ύφος: «Νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μπούμε εκεί μέσα (σ.σ. στους ομίλους) από αυτούς. Αλλά δεν θα μας πείραζε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συναντήσω τη Ρόζενμποργκ. Δεν τους φοβάμαι», καταλήγει, ενώ σχεδόν ακούς το χαμόγελο από το τηλέφωνο.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιανουαρίου 2024 - 10:52

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.