Ανόρθωση - Καρμιώτισσα: Το ένα του Γκασάμα ήταν αρκετό!

Ξεκλείδωσε την "πορτοκαλί" άμυνα στο 14ο λεπτό.

Σημαντική νίκη για την Μεγάλη Κυρία που κέρδισε με 1-0 την Καρμιώτισσα και μείωσε από την κορυφή στους δυο βαθμούς. Ο Γκασάμα στο 14ο λεπτό είχε την λύση. Κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση, ισορρόπησε και απείλησε στην επανάληψη η Καρμιώτισσα. Δοκάρι είχε ο Θεοδώρου. Τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση.

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Μιχαήλ, Αντωνίου (46′ Ουαγκέ), Μαρμούκ, Κορρέα, Κορέια, Τεχέρα (76′ Κίκο), Χρυσοστόμου (66′ Τιουνέ), Φερέιρα (66′ Μουσοντά), Γουαρίς (66′ Γκερέρο), Γκασαμά, Καστέλ.

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Άντος, Ματθαίου (46′ Θεοδώρου), Χριστοφόρου, Παντελή (46′ Ντούμπια), Κοβάσεβιτς, Γκραντινάρου, Νεοφύτου, Φουρ (70′ Μπεν Σαλάμ), Κατσαντώνης, Ρόσι (85′ Αριστείδου), Σουκ (46′ Αγγελή).

Σκόρερ: Γκασαμά 14′ / –

Κίτρινες: – / Νεοφύτου, Φουρ, Σουκ, Ρόσι, Ντούμπια.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

Α’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος

Β’ Βοηθός: Μεταξάς Μιχάλης

4ος: Αντωνίου Μάριος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Ιανουαρίου 2024 - 21:03

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.