Βολεϊ ΟΠΑΠ Ανδρών: Δεσπόζει το ντέρμπι Ομόνοια - Ανόρθωση

Με ντέρμπι επαναρχίζει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ενόψει της 11ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 το ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». –Ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD.

Στους άλλους δυο αγώνες η Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ θα φιλοξενήσει τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ στη Δερύνεια και η ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» θα φιλοξενήσει τον Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ. Οι δυο αγώνες αρχίζουν στις 20:00., ενώ ο αγώνας στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» στις 20:15. Ρεπό έχει ο ΑΠΟΕΛ αυτή την αγωνιστική.

«ΣΤΑΔΙΟ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Τα παιχνίδια ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ προκαλούν πάντοτε το ενδιαφέρον των φίλων της πετοσφαίρισης. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής αφού τις δυο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός (ΟΜΟΝΟΙΑ 21, ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 20).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην έδρα της θα επιχειρήσει να πετύχει τρίποντη νίκη, για να αποσπαστεί βαθμολογικά. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ πάει στη Λευκωσία για να κερδίσει και να ανέβει στην κορυφή. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται οι νεαποκτηθέντες Νεόφυτος Κυπριανού και ο Κολομβιανός Juan Camilo Ambuila.

Στην 4η αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» 0-3.

Διαιτητές:Α.Κωνσταντινίδης – Σ. Φλουρής

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Μεγάλο παιχνίδι για την υπόθεση τετράδας θα διεξαχθεί στη Δερύνεια μεταξύ Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 4η και 5η θέση με 13 και 12 βαθμούς αντίστοιχα, με τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ να βρίσκεται πιο ψηλά.

Η Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. μέσα στην έδρα της θα επιδιώξει το τρίποντο για να βρεθεί στην τετράδα. Με τον ίδιο στόχο πάει στη ΔΕΡΥΝΕΙΑ η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ για να εδραιωθεί στις πρώτες τέσσερεις θέσεις. Ο αγώνας προβλέπεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στην 4η αγωνιστική κέρδισε η Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» με 2-3

Διαιτητές: Μ. Αντώρκας – Α. Δανιήλ

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (20:15)

Ιδιαίτερες συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρει ο αγώνας ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν με στόχο το τρίποντο για τους δικούς τους λόγους.

Η ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ θέλει να «κλειδώσει» την 6η θέση και να διεκδικήσει ότι μπορεί περισσότερο, και έδειξε ότι μπορεί. Ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Το παιχνίδι του Α Γύρου ήταν συγκλονιστικό με τον Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ να εοπικρατεί 3-2 στην Πάφο, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορεί να συμβεί αύριο στην αναμέτρηση.

Διαιτητές: X. Mητροφάνους – Σ. Σταύρου

Με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. ΟΜΟΝΟΙΑ (8 Αγ.) 8-0 24-07 21
  2. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (9 Αγ.) 06-03 20
  3. Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (8 Αγ.) 07-01 21-09 19
  4. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (8 Αγ.) 04-04 16-15 13
  5. Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (9 Αγ.) 04-05 15-18 12
  6. ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (9 Αγ.) 01-08 09-26 04
  7. ΑΠΟΕΛ (9 Αγ.) 00-09 06-27 01

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιανουαρίου 2024 - 09:44

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.