Μενέλαος Αντωνίου - Φύλλο αγώνα: "Η κροτίδα προήλθε από εξωτερικό παράγοντα"

Ο διαιτητής του αγώνα, Μενέλαος Αντωνίου, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι η κροτίδα που τραυμάτισε τον Παπαγεωργίου προήλθε από εξωτερικό παράγοντα, χωρίς να στοχοποιεί συγκεκριμένη μερίδα οπαδών.

Στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής αναφέρει πως η κροτίδα ήταν από εξωτερικό παράγοντα, χωρίς να είναι συγκεκριμένος από πού και από ποιους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μενέλαος Αντωνίου:

«Στο 51 λεπτό του αγώνα και ενώ ήταν σταματημένο το παιχνίδι, είδα έκρηξη κροτίδας εκεί που έκαναν προθέρμανση οι αναπληρωματικοί παίκτες της Νέας Σαλαμίνας και ένας από αυτούς βρέθηκε στο έδαφος. Αμέσως κάλεσα τους βοηθούς διαιτητές και κατευθυνθήκαμε προς τα αποδυτήρια, όπου κάλεσα τον γυμνασίαρχο για να γίνει ανακοίνωση να σταματήσει η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια κάλεσα τη γιατρό του γηπέδου, Δρ. Ανέτα Ευαγγέλου, να με ενημερώσει ποιος παίκτης τραυματίστηκε και σε τι κατάσταση βρισκόταν, όπου μου απάντησε πως είναι ο Παπαγεωργίου Γιώργος Νο20 και δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Της ζήτησα να επανεξετάσει τον παίκτη. Μετά από δέκα λεπτά που επανεξέτασε τον παίκτη, με ενημέρωσε ότι διαπίστωσε πως ο παίκτης δεν μπορεί να συνεχίσει γιατί είχε έντονο πονοκέφαλο, ζάλη, βουητό στο δεξί αυτί και ότι παραπέμπεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω εξειδικευμένη εξέταση από ωτορινολαρυγγολόγο. Η γιατρός υπέγραψε γραπτώς τη γνωμάτευση της, όπου το επισυνάπτω και πιο πάνω. Με βάση τη γνωμάτευση της γιατρού όπου μου υπέγραψε ότι ο παίκτης δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω του τραυματισμού, έκρινα την οριστική διακοπή του αγώνα, αφού ο παίκτης τραυματίστηκε από κροτίδα που προήλθε από εξωτερικό παράγοντα».

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιανουαρίου 2024 - 14:31

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.