Με άρωμα... Σίτι η κορυφαία ενδεκάδα για το 2023 στα FIFA Best Awards

Με έντονη παρουσία... Μάντσεστερ Σίτι ανακοινώθηκε η κορυφαία ενδεκάδα για το 2023 στα βραβεία «The Best», με την επιθετική γραμμή να... τρομάζει!

Γνωστή έγινε η καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου για το 2023 στα βραβεία «The Best» της FIFA! Κυρίαρχη φυσικά δεν είναι άλλη από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατάφερε να μαζέψει όχι έναν, ούτε δυο, αλλά έξι εκπροσώπους!

Συγκεκριμένα οι Στόουνς και Ρούμπεν Ντίας επιλέχθηκαν για δίδυμο στα στόπερ μαζί με τον Κάιλ Γουόκερ στο δεξί «φτερό», στα χαφ οι Μπερνάρντο Σίλβα και Ντε Μπρόινε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης δεσπόζει η παρουσία του Χάαλαντ.

Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα είχε και έντονο άρωμα από Ρεάλ, με τους Κουρτουά, Μπέλινγκχαμ και Βινίσιους να κερδίζουν μια θέση, ενώ το σχήμα συμπληρώνουν στη επιθετική γραμμή οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ!

Η κορυφαία ενδεκάδα: Κουρτουά, Γουόκερ, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Μπέλινγκχαμ, Μέσι, Χάαλαντ, Μπαπέ, Βινίσιους

Gazzetta.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιανουαρίου 2024 - 09:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.