Και επίσημα στα "πράσινα" μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σαμέτ Ακαϊντίν

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε επίσημα στην ανακοίνωση του διεθνή Τούρκου στόπερ Σαμέτ Ακαϊντίν, με τη μορφή δανεισμού από την Φενερμπαχτσέ έως το το καλοκαίρι του 2024.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ο οποίος γίνεται και ο πρώτος Τούρκος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα των "πρασίνων", αποκτήθηκε για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

Σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ και μπορεί να υπολογίζεται για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

ακαιντιν παο.jpg

Η ανανοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σαμέτ Ακαϊντίν με τη μορφή δανεισμού από τη Φενέρμπαχτσε. Η συμφωνία προβλέπει το δανεισμό του έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 29χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στην Τραπεζούντα στις 13 Μαρτίου 1994. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στις ακαδημίες της Τραμπζονσπόρ και της Ιντμανοκάτζι, έως ότου το 2012 αρχίσει επαγγελματική καριέρα στην Μπολούσπορ. Συνέχισε στην Αρσίνσπορ, ακολούθως για τέσσερα χρόνια στη Σαντσάκτεπε και έναν στη Σανλιούρφασπορ. Στα 25 του πήρε μεταγραφή στην Κετσιορένγκιουτσου. Τον Ιανουάριο του 2021 τον απέκτησε η Αδάνα Ντεμίρσπορ, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Τουρκίας. Μετά από δύο σπουδαίες σεζόν στην Ντεμίρσπορ, τον ενέταξε στο δυναμικό της τον Ιανουάριο του 2023 η Φενέρμπαχτσε κι αμέσως έγινε βασικός στέλεχος της ομάδας, αγωνιζόμενος και στη νοκ άουτ φάση του Europa League. Την περσινή σεζόν πανηγύρισε το Κύπελλο Τουρκίας.

Ο Ακαϊντίν είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Τουρκίας και γίνεται ο πρώτος Τούρκος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Καλωσορίζουμε τον Σαμέτ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιανουαρίου 2024 - 17:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.