Τζούντο: Εντάσσεται στην Διεθνή Ομοσπονδία ο Χρίστος Χριστοδουλίδης!

Σε μια εντυπωσιακή κίνηση που ανοίγει νέους δρόμους για την Κύπρο στον διεθνή αθλητισμό, ο κ. Χριστός Χριστοδουλίδης, τεχνικός διευθυντής και κορυφαίος εκπρόσωπος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τζούντο, ανακηρύχθηκε πρόσφατα μέλος της Πειθαρχική Επιτροπή και Εφέσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τζούντο (IJF).

Η ανακοίνωση της επιλογής του έγινε από τη Δρ. Λίζα Άλαν, Γενική Γραμματέα της IJF, μέσω επιστολής στις 2 Ιανουαρίου 2024, υπογραμμίζοντας την εξαιρετική συνεισφορά και εμπειρία του κ. Χριστοδουλίδη στον τομέα του τζούντο.

Παράλληλα με την αναγνώριση αυτή, ο κ. Χριστοδουλίδης προσεγγίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση Τζούντο, με προοπτική συνεργασίας σε πειθαρχικά θέματα. Με ημερομηνία 8 Ιανουαρίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση Τζούντο απευθύνθηκε στον κ. Χριστοδουλίδη με επιστολή, ζητώντας την άδειά του για να χρησιμοποιήσει την αίτησή του για την συμμετοχή του στην οργάνωση.

Η διακριτική θέση του κ. Χριστοδουλίδη στον κόσμο του τζούντο, όχι μόνο αναδεικνύει την αξία και την εμπειρία του, αλλά επίσης προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία για την Κύπρο να έχει σημαντική εκπροσώπηση και επιρροή σε διεθνές επίπεδο. Η συμμετοχή του στην IJF και η πιθανή ενσωμάτωσή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τζούντο ανοίγουν τον δρόμο για περαιτέρω αναγνώριση και ανάπτυξη του αθλητισμού της Κύπρου σε διεθνές επίπεδο.

Ο Σώτος Τρικωμίτης, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τζούντο, με έμφαση επισήμανε τη σημασία της εκλογής του κ. Χριστού Χριστοδουλίδη σε κορυφαία θέση στη Διεθνή Ομοσπονδία Τζούντο και την Ευρωπαϊκή Ένωση Τζούντο, χαρακτηρίζοντάς την ως μία ιστορική επιτυχία για το Κυπριακό Τζούντο και τη χώρα. Η πρώτη φορά που ένας εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας αποκτά τέτοιον σημαντικό ρόλο είναι ενδεικτική της εμπιστοσύνης που έχει κερδίσει η Ομοσπονδία στο διεθνές στερέωμα. Τόνισε επίσης ότι αυτή η επιτυχία απηχεί τους συνεπείς και διαφανείς χειρισμούς και την προάσπιση της δικαιοσύνης, που αποτελούν βασικές αξίες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Η προβολή του κ. Χριστοδουλίδη σε αυτή τη θέση αντικατοπτρίζει την αναγνώριση και τον σεβασμό που έχει αποκτήσει η Κύπρος στον αθλητικό τομέα. Πρόκειται για μια πραγματική επιτυχία που επισημαίνει την αφοσίωση και την προσφορά της Κύπρου στην ανάπτυξη και προώθηση των αρχών του αθλητισμού, και συμβάλλει στη δημιουργία ενός ισχυρού προτύπου για το μέλλον.

Κυπριακή Ομοσπονδία Τζούντο

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιανουαρίου 2024 - 17:36

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.