Απολαυστικό "τριφύλλι" στη νέα εποχή Ρέκνταλ! (στιγμιότυπα)

Πάρτι της Ομόνοιας με καλεσμένη την Δόξα.

Οι "πράσινοι" στο ντεμπούτο του Τσέτιλ Ρέκνταλ καθάρισαν άνετα την Δόξα με το εμφατικό 5-1.

Με επιθετική πολυφωνία σε δημιουργία φάσεων και εκτέλεση το «τριφύλλι» σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον αντίπαλο της.

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ Λοΐζου 7′, Μπέζους 15′, Κούσουλος 18′, Κακουλλής 40’ (πέναλτι) 40′ και Σίμιτς 70’ η Ομόνοια σημείωσε για πρώτη φορά πέντε τέρματα σε μία αναμέτρηση.

Στους 38 βαθμούς η Ομόνοια, στους 8 έμεινε η Δόξα.

Ομόνοια (Τσέτιλ Ρέιχνταλ): Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο΄(50′ Λέτσγιακς), Κούσουλος, Χαραλάμπους (71′ Φράνσον), Μπέζους (80′ Μπασιρού), Λοΐζου, Σίμιτς (80′ Αλιούμ), Κακουλλής (71′ Αλιούμ).

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Τάντι, Πούριτς, Κυριάκου (Παναγιωτίδης), Αντωνιάδης (46′ Σιέλης), Αλσέους (57′ Τζετζέ), Βελκόφσκι, Ναμπί, Ασάντε, Τρούγιτς (65′ Σκόκλουντ), Σαντίκ (82′ Τραϊτσέφσκι).

Σκόρερ: Λοΐζου 7′, Μπέζους 15′, Κούσουλος 18′, Κακουλλής (πεν.) 40′, Σίμιτς 70′ / Μάθιους (αυτογκόλ) 45’+1

Κίτρινες: – / Πούριτς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος

4ος: Χριστοφόρου Μάριος

VAR: Γκιόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία)

AVAR: Στυλιανού Μάριος

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιανουαρίου 2024 - 20:13

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.