Πρόκριση για ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, σε "Καραϊσκάκης" και "Βικελίδης¨θα κριθουν τα άλλα δύο εισιτήρια

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμούς στη Λεωφόρο και η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στο Φάληρο. Πρόκριση για ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκό

Στο "Απόστολος Νικολαϊδης'', οι ερυθρόλευκοι με πολύ καλή τακτική στο πρώτο μέρος ήταν ανώτεροι και βρήκαν γκολ από στημένη μπάλα, με σκόρερ τον Αλεξανδρόπουλο, που δεν πανηγύρισε σεβόμενος το πράσινο παρελθόν του.

Στο 2ο μισό άλλαξαν τα δεδομένα, ανέλαβε τα ηνία ο Παναθηναϊκός που βρήκε την ισοφάριση, επίσης από στατική φάση με τον Ιωαννίδη.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (61′ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (46′ Σπόραρ), Αϊτόρ (46′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς (38′ λ.τ. Μαντσίνι).

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (61′ Κίνι), Αλεξανδρόπουλος (61′ Καμαρά), Έσε, Μασούρας (73′ Γιόβετιτς), Καρβάλιο, Ρίτσαρντς (56′ Ποντένσε), Ναβάρο (73′ Φορτούνης)

Περιόρισε την ΑΕΚ και έστειλε την πρόκριση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στην "OPAP Arena", καταφέρνοντας να κρατήσουν τους γηπεδούχους μακριά από τα γνωστά τους στάνταρ σε επίπεδο επιθετικών προσπαθειών. Εκτεταμένο rotation, με επτά αλλαγές από τον Αλμέιδα, έχοντας στο μυαλό του το μεγάλο Αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ponce_suleymanov.jpg

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (46' λ. τρ. Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Σιμάνσκι, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (60' Άμραμπατ), Τσούμπερ (60' Αραούχο), Πισάρο, Πόνσε (60' Γκαρσία).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζιλ (77' Φετφατζίδης), Τζούρασεκ (72' Ντουκουρέ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (54' Παναγίδης), Μορόν (77' Σαμόρα).

Τετάρτη 17 του μήνα οι ρεβάνς, που αναμένονται "καυτές".

Με τον Κωνσταντέλια να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ στο 17' και τον Σβαμπ να κάνει το 2-0 στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο και τσέκαρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Είχε νικήσει και στην Τούμπα με 1-0 ο δικέφαλος.

παοκ.jpg

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63’ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71’ Λούνα), Τρουιγέ (81’ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (63’ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46’ Μωραΐτης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας (71’ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ (71’ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81’ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71’ Τάισον), Μπράντον (78’ Τζίμας).

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

Κίτρινες: 54΄ Σβαμπ

Με τον Άλεκσιτς να σκοράρει στο δεύτερο μέρος και να "ακυρώνει" το γκολ του Μάντζη από το πρώτο, ο Πανσερραϊκός έφερε 1-1 με τον Αστέρα και προκρίθηκε στα προημιτελικά, έχοντας προίκα το υπέρ του 2-0 στην Τρίπολη.

panserraikos-asteras.jpg

  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Ντάνκερλουι (38' Πηλέας), Μορέιρα (46' Άλεξιτς), Οικονόμου (79' Μπέργκστρομ), Μούργος, Σοφιανός (62' Ουάρντα), Γούλερι, Μπετανκόρ (46' Στάικος)
  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Καρμόνα (60' Γκαρσία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς (46' Πίτσου), Βαλιέντε, Αλάγκμπε, Ντιαρά, Σουρλής (60' Κωστέας), Καλτσάς (46' Ζουγλής), Μάντζης (75' Χριστόπουλος)

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιανουαρίου 2024 - 10:33

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.