Γιάνσον: "Ίσως να είναι ο 'νέος Φέργκουσον' ο Ρέκνταλ, κάτι θα κάνουμε στις μεταγραφές"

Έρχονται κινήσεις όπως αποκάλυψε ο Σουηδός Τεχνικός Διευθυντής.

Αποφάσεις από κοινού με τον νέο προπονητή θα πάρει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του...

«Είναι σημαντική η παρουσία του Ρέκνταλ. Μαζί θα συμφωνήσουμε για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και την ενίσχυση που θα γίνει. Θα πάρει μία εικόνα της ομάδας και θα αποφασίσουμε. Άλλο είναι να τη βλέπεις από το βίντεο, κι άλλο από κοντά. Είναι μία ερώτηση που δέχομαι συχνά στην Κύπρο, για τις μετεγγραφές. Κάτι θα κάνουμε σε αυτή τη μετεγραφική περίοδο».

«Όλοι γνωρίζουμε τον λόγο που είμαστε εδώ. Είναι σημαντικές οι νίκες στο ποδόσφαιρο όπως και η μακροπρόθεσμη στρατηγική, να έρχονται νίκες σε βάθος χρόνου και με σταθερή πορεία. Όπως και με τους παίκτες που φεύγουν και έρχονται το ίδιο γίνεται και με τους προπονητές. Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την αλλαγή το πρώτο όνομα που σκέφτηκα είναι ο προπονητής που προσλάβαμε. Ταιριάζει στην μακροπρόθεσμη στρατηγική της ομάδας, έπαιξε και προπόνησε σε ομάδες υψηλού επιπέδου και γι’ αυτό επιλέχθηκε να είναι μαζί μας»

«Όπως είπα τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου πρέπει να αναλύσουν το κομμάτι του ποδοσφαίρου, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους ανθρώπους της ομάδας συλλογικά. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να καταλάβεις την ταυτότητα της ομάδας και μετά να κάνεις το κομμάτι της στρατηγικής. Το πιο σημαντικό να είναι όλοι πιστοί στο πλάνο. Ίσως να είναι ο νέος Φέργκιουσον ο προπονητής μας, όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο αυτό. Λίγοι είναι που μένουν πιστοί στο πλάνο τους».

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιανουαρίου 2024 - 15:49

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.