Οικονομική ενίσχυση 2 εκατομμυρίων ζητά το ΑΠΟΕΛ

Διάσκεψη τύπου παρέθεσε σήμερα η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ απευθύνοντας κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για οικονομική ενίσχυση, με στόχο την εξεύρεση δυο εκατομμυρίων ευρώ μέσω δυο διαφορετικών πλάνων.

Τα δυο σχέδια οικονομικής στήριξης για ενίσχυση της ρευστότητας της Εταιρείας παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.
Οι γαλαζοκίτρινοι δια στόματος Πρόδρομου Πετρίδη και Κυριάκου Ζιβανάρη ζήτησαν την άμεση βοήθεια όλων των ΑΠΟΕΛιστών σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το πρώτο σχέδιο αφορά το σύνολο των οπαδών της ομάδας και ονομάστηκε ως «το μεγαλύτερο sold out που έγινε ποτέ». Στοίχημα να πωληθούν 23.000    εικονικά εισιτήρια στην τιμή των 20 ευρώ για να αποφέρουν 460.000 ευρώ. Το δεύτερο σχέδιο απευθύνεται σε οικονομικά ισχυρούς υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι θα κληθούν να συνδράμουν το ποσό των 1000 ευρώ μηνιαίως για τους επόμενους τρεις μήνες. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα 500 τουλάχιστον ατόμων. Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε πως στη προσπάθεια για να εξευρεθεί επενδυτής είχε ταξιδέψει στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου δίχως όμως να υπάρξει αίσια κατάληξη.

Η Διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων ευελπιστεί πως με τα δυο πλάνα που ανακοινώθηκαν θα εξασφαλίσει ένα πόσό άνω των δυο εκατομμυρίων ευρώ.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Δεκεμβρίου 2023 - 20:46

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.