Στην κορυφή Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ολυμπιακός

Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ολυμπιακός ήταν οι μεγάλες κερδισμένες της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Η Ομόνοια 29ης Μαΐου κέρδισε δύσκολα τον Ακρίτα Χλώρακας 1-0 εντός έδρας, χάρις σε γκολ που σημείωσε στο 21ο λεπτό ο Μόδεστος Σωτηρίου και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εκεί βρίσκεται παρέα με τον Ολυμπιακό ο οποίος επικράτησε 2-0 του Ερμή με γκολ των Μορέιρα και Τριάνα. Σημαντική νίκη πέτυχε και η ΕΝΠ η οποία επικράτησε εκτός έδρας του ΑΣΙΛ με 3-1 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μιχάλης Χαραλάμπους που πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ της ομάδας του και έφθασε τα 10 σε 10 συμμετοχές. Το ΑΣΙΛ προηγήθηκε με Καπαρτή και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κοτσώνης. Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στο Δημοτικό στάδιο της Αραδίππου ανάμεσα σε Ομόνοια και Διγενή Μόρφου.

Νίκη ανάσα πέτυχε η Αγία Νάπα απέναντι στην ΕΝΑΔ επικρατώντας 2-0. Ο Μιγκέλ Πιρές άνοιξε το σκορ στο 49΄ και στο 90΄ ο Ουρουγουανός Φερέιρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Νίκη που την ανέβασε βαθμολογικά πέτυχε η Πέγεια απέναντι στην Ξυλοτύμπου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κροάτης Μάγκαντζιτς στο 65ο λεπτό, ενώ στη Νήσου ΜΕΑΠ και Αχυρώνας/Ονήσιλος έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Θωμά στο 15ο λεπτό και η ΜΕΑΠ ισοφάρισε στο 65΄ με τον Λεωνίδου. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής ο ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα επικράτησε εκτός έδρας της ΠΑΕΕΚ με 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Καρασάουσκας στο 90΄ της αναμέτρησης.

Στη βαθμολογία προπορεύονται Ολυμπιακός και Ομόνοια 29ης Μαΐου με 21 βαθμούς, ακολουθούν Ομόνοια Αραδίππου και ΕΝΠ με 18, η Πέγεια με 17, στους 16 βαθμούς είναι ο Αχυρώνας/Ονήσιλος και ο ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και την οκτάδα συμπληρώνει ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου με 15 βαθμούς.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Δεκεμβρίου 2023 - 09:15

Πηγή: ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.