Ένας ομορφος αγώνας για καλό σκοπό

Πανέμορφα κλασσικά αυτοκίνητα με τα πληρώματα τους παραταχθηκαν σήμερα στην Λεμεσό για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της Λέσχη Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου στην προσπάθεια της για ενίσχυση του Αντικαρκινικού Σύνδεσμου Κύπρου.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας ακριβείας που διοργανώνει Λέσχη Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου μαζί με το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου έφτασε αισίως στην τέταρτη του χρονιά. Φέτος με την ονομασία «City of Dreams Mediterranean Classic Challenge». Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

405277695_855560569911844_549716056322856763_n.jpg

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Ντίμης Μαυρόπουλο και η ομάδα του έδωσαν όλη τους την δύναμη ώστε να πετύχει ο αγώνας… και τα κατάφεραν.

Δίπλα του και οι υποστηρικτές του, ένας από αυτούς ο Δήμαρχος Λεμεσού.

59 πληρώματα με όλων των τύπων αυτοκίνητα, αλλά και πληρώματα… μέχρι και το κάπριο του Άη Βασίλη έλαβε μέρος με οδηγός τον Γιώργο Παπαγεωργίου, πρόεδρο την Ομοσπονδίας Χόκει.

Νικητής ο Νίκος Ιωάννου με συνοδηγό την Τζάνετ Ιωάννου με

Το πλήρωμα με τους Πάρη και Βασίλη Μέζος τερμάτισαν στην δεύτερη θέση.

Τρίτη θέση για τους Άντρου και Μόρακ Κάριγκτον.

Ο Σταύρος και η Μέρλιν Χριστοδούλου τερμάτισαν στην τέταρτη θέση με τον Μάριο Κουτσουλή και την Θέκλα Τσιακλή στην πέμπτη.

Ο Δώρος Θεοδώρου με συνοδηγό τον Δημήτρη Δρουσιώτη βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι την τελευταία διαδρομή, ένα λάθος του οδηγού όμως στοίχησε στο πλήρωμα την νίκη.

Όντας ένα από τα φαβορί όμως έκανε αισθητή την παρουσία του στον τερματισμό.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Δεκεμβρίου 2023 - 11:02

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.