Πρώτη νίκη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στο «τιμόνι» της Νότιγχαμ Φόρεστ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε σήμερα (26/12) την πρώτη νίκη της στην Premier League μετά τις 5 Νοεμβρίου.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 3-1, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 19ης αγωνιστικής, και επέστρεψαν στα «τρίποντα» μετά από επτά παιχνίδια πρωταθλήματος (0-1-6), υποχρεώνοντας παράλληλα τις «καρακάξες» στην δεύτερη σερί ήττα τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Κρις Γουντ που πέτυχε χατ-τρικ και «υπέγραψε» την πρώτη νίκη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στο «τιμόνι» της Νότιγχαμ Φόρεστ. Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας το περασμένο Σάββατο (23/12), αλλά η Φόρεστ ηττήθηκε 3-2 από την Μπορνμουθ στο «Σίτι Γκράουντ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Δεκεμβρίου 2023 - 17:30

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.