Χριστούγεννα στην κορυφή για τον «εξάσφαιρο» ΠΑΟΚ

6-0 «διέλυσε» την Κηφισιά

Παραδίδοντας «μαθήματα ποδοσφαίρου», παρά τις σημαντικές απουσίες του (Ζίφκοβιτς, Τάϊσον), ο ΠΑΟΚ έκανε «πάρτι» στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά την οποία «σκόρπισε» στους... «έξι ανέμους» και με το εμφατικό 6-0 έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο το 2023, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία της Super League μετά από 15 αγωνιστικές. 

Πριν συμπληρωθούν 35 λεπτά στην αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ είχε «καθαρίσει» με το δεύτερο σερί εκτός έδρας «τρίποντό» του (προηγήθηκε το 4-1 επί του Αστέρα Τρίπολης) κι έκτο διαδοχικό στο πρωτάθλημα, χάρις στα γκολ των Κωνσταντέλια (13΄), Μπράντον (28΄) και Ντεσπόντοφ (34΄). Στο 52΄ ο Μουργκ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 72΄ ο Οζντόεφ «έγραψε» το 5-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Τσιγγάρας στο 82΄. 

Παρότι βελτίωσε αισθητά την εικόνα του στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στο Περιστέρι (0-0) με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν το 2023 στην 3η θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς (ισόβαθμοι με την ΑΕΚ), τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Όσο για τον Ατρόμητο, παραμένει αήττητος από τότε που ανέλαβε ο Σάσα Ίλιτς με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 9 επίσημους αγώνες.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Δεκεμβρίου 2023 - 09:54

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.