Απογοητευμένος που έχασε τη θέση του ο Λανγκ, αφήνει ανοικτό σενάριο εξόδου ενόψει ΓΙΟΥΡΟ

Απογοητευμένος με τον ρόλο του στην Ομόνοια δηλώνει ο Άνταμ Λανγκ. Ο Ούγγρος αμυντικός των πρασίνων εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του. Και φήνει ανοικτό σενάριο εξόδου ενόψει ΓΙΟΥΡΟ

Ο Λανγκ ανέφερε πως σκέφτεται κάθε μέρα το Euro (στο οποίο προκρίθηκε η εθνική του ομάδα) και τόνισε πως ίσως χρειαστεί να αλλάξει ομάδα τον Γενάρη ώστε να πάει κάπου που θα αγωνίζεται.

Σημειώνεται πως ο Ούγγρος στόπερ ξεκίνησε βασικός για τελευταία φορά στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Άρη ενώ στα δέκα παιχνίδια που ακολούθησαν μέτρησε μόλις μία ολιγόλεπτη συμμετοχή μπαίνοντας αλλαγή στο 86' (13η αγωνιστική με Οθέλλο).

«Δεν ξέρω γιατί έχασα τη θέση μου στην ενδεκάδα. Είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, αλλά δεν νομίζω πως οι εμφανίσεις μου ήταν λόγος. Ο προπονητής έκανε παρ' όλα αυτά την αλλαγή και από τη στιγμή που τα αποτελέσματα έρχονται, δύσκολα θα το αλλάξει ξανά».

Ακολούθως ο Λανγκ πρόσθεσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός πως δεν παίρνει λεπτά καθώς αυτό δεν τον βοηθά στο να συμμετάσχει στο τρίτο Euro της καριέρας του.

Κληθείς να μιλήσει για το αν σκέφτεται μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου, ανέφερε: «Αν η κατάσταση παραμείνει έτσι, θα πρέπει να σκεφτώ άλλες επιλογές, καθώς από τη στιγμή που προκριθήκαμε σκέφτομαι το Euro κάθε μέρα». Σημείωσε πάντως πως είναι ακόμη νωρίς καθώς η αγορά ανοίγει τον Γενάρη.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Δεκεμβρίου 2023 - 08:13

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.