ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Στην τελική ευθεία οι "αιώνιοι"

Σε ρυθμούς αιώνιου ντέρμπι κινούνται ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια μιας και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κλείσει το 2023. Το ΑΠΟΕΛ θέλει νίκη για να τερματίσει μόνο στην κορυφή και η Ομόνοια για να πιάσει το ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Κρέσπο μιας και είναι ένας ποδοσφαιριστής που η δική του παρουσία στο γήπεδο μπορεί να κρίνει πολλά. Οι γαλαζοκίτρινοι περιμένουν την τελική απάντηση του Ντίνου Ιορδάνους για το θέμα του γηπέδου.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας, που βρέθηκε και στο γήπεδο με τον Πρόδρομο Πετρίδη στο ματς με την Πάφο, θα πει το πολυπόθητο ναι και το όνειρο κάθε ΑΠΟΕΛίστα για ιδιόκτητο γήπεδο θα πάρει σάρκα και οστά.

Απ’ την άλλη στην Ομόνοια ο Σωφρόνης Αυγουστή περιμένει να δει την κατάσταση του Μάθιους μέσα στις επόμενες μία-δυο προπονήσεις για να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι. Δηλώσεις του Άνταμ Λανγκ σε Μέσο της Ουγγαρίας δημιουργεί νέα δεδομένα μιας και αναφέρει ότι τον Ιανουάριο ίσως κοιτάξει να πάει σε ομάδα που θα αγωνίζεται μιας και πλησιάζει και το Γιούρο και δεν θέλει να ρισκάρει την εκεί παρουσία του.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Δεκεμβρίου 2023 - 09:02

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.