Superleague - 14η: Κορυφή για ΠΑΟΚ, τριπλή ισοβαθμία ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού!

Στραβοπάτημα της 'ΑΕΚ στο Αγρίνιο, διπλό μεγάλης σημασίας του Ολυμπιακού στις Σέρρες.

'Ετσι η 14η αγωνιστική έφερε την ανατροπή σκηνικού στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται πλέον μόνος ο ΠΑΟΚ, ενώ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, με απόσταση μόλις ενός βαθμού από το ρετιρέ.

Γκέλα και χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Η «Ένωση» προχώρησε σε... αυτοχειρία στην έδρα του Παναιτωλικού (2-2) , σε ένα ματς που βρήκε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση 14 λεπτών. Η «Ένωση» πίστεψε ότι καθάρισε με το 0-2 στο 14' και το πλήρωσε με ισοφάριση από τον Παναιτωλικό (2-2). Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Λιβάι, με τον Ελίασον να κάνει δύο τα τέρματά της, με φοβερή γκολάρα στο 14'. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ήρθε μέσω μιας άτυχης στιιγμής του Μουκουντί η μείωση του σκορ (37' πεν. Ζοάο Πέδρο), με τους Αγρινιώτες να μην τα παρατούν και να φτάνουν στην ολική ισοφάριση στο 65' με τη σουτάρα του Μπαλντασάρα.

aek zuber.jpg

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο – Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν – Λιάβας, Χουάνπι (64' Καρέλης), Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης (82' Χρ. Μπελεβώνης), Τορεχόν – Ζοάο Πέδρο (90' Τσιγγάρας), Φ. Ντουάρτε.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ (68' Ρότα), Βίντα, Μουκουντί (86' Μήτογλου), Μοχαμάντι (86' Φαν Βέερτ) – Ελίασον, Σιμάνσκι (68' Γιόνσον), Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία, Ζίνι (68' Τσούμπερ).

Δύσκολη, πλην όμως υπερ-πολύτιμη νίκη για τον Ολυμπιακό στις Σέρρες. Με το πέναλτι-γκολ του Ελ Αραμπί υπέταξε τον Πανσεραικό και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.

Η επιμονή και υπομονή των ερυθρολεύκων, όπως και η χρησιμοποίηση για δεύτερο σερί ματς του Ελ Αραμπί, έκριναν το ματς και το διπλό της ομάδας του Καρβαλιάλ. Στο 65' μετά την γρήγορη κυκλοφορία, η μπάλα έφτασε στον Μασούρα που πήγε στο ένας με έναν και ο Δεληγιαννίδης τον ανέτρεψε, με τον Τσαγκαράκη να δείχνει την "άσπρη βούλα". Ο πολύπειρος Μαροκινός στράικερ ανέλαβε την εκτέλεση, όταν η μπάλα " έκαιγε", την έστειλε στην αριστερή γωνία και τον Χόβαν στην αντίθετη, για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων (0-1). Που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (84' Ντανκερλούι), Αυλωνίτης, Πηλέας (46' Τομάς), Ουεντραόγκο (70' Μορεϊρα), Χατζηστραβός, Σταϊκος, Μασαρίποφ (69' Μούργος), Μπαϊροβιτς (46' Σοφιανός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Ντόη, Ροντινέι, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης (89' Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (90' Ρίτσαρντς), Ποντένσε (61' Ελ Αραμπί), Ελ Κααμπί (81' Μπιελ).

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Δεκεμβρίου 2023 - 10:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.