Χάνει όλη την σεζόν ο Νταβό

Πρόωρο τέλος η σεζόν για τον Νταβό. Μεγάλο πλήγμα στην Πάφο μιας και αρχικοί φόβοι για ρήξη χιαστού στον Ματέους Νταβό δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Η εξέλιξη αυτή θα αφήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό εκτός δράσης μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Ο 24χρονος με το που μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Οθέλλο τραυματίστηκε και τρία λεπτά μετά έγινε αλλαγή. Μέχρι σήμερα είχε δέκα συμμετοχές, όλες ερχόμενος απ’ τον πάγκο όπου πέτυχε δυο γκολ και έδωσε μια ασίστ.

Απόλυτη ικανοποίηση στην Πάφο για την πορεία της ομάδας και την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ομάδα προέρχεται από σερί νικών και στόχος είναι να υπάρξει και συνέχεια στη δύσκολη έξοδο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Αγωνιστικά αναμένεται να επιστρέψει ο Μπρούνο.

Πάνος Λάρκος

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Νοεμβρίου 2023 - 13:11

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.