Άνοιγμα στον κόσμο για οικονομική βοήθεια

Τεράστια προσπάθεια καταβάλλει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για να μπορέσει να μαζέψει χρήματα και να είναι εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.


Υπάρχει έλλειψη ρευστότητας στην ομάδα και η διοίκηση Πετρίδη αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσει ενέργειες που θα αφορούν τον κόσμο για να βοηθήσει στην όλη προσπάθεια.

Αυτό που αφήνεται να διαρρεύσει είναι ότι θα απευθυνθεί η διοίκηση σε μερίδα κόσμου που θα μπορεί να καταβάλλει ένα συγκεκριμένο ποσό το μήνα, έτσι ώστε να μπορεί το ΑΠΟΕΛ να είναι τυπικό στις υποχρεώσεις του και να καταφέρει βγάλει την χρονιά χωρίς σοβαρά προβλήματα στο οικονομικό.

Πάντα ο ΑΠΟΕΛίστας ήταν κοντά στην ομάδα και τώρα θα χρειαστεί να συνδράμει για μία ακόμη φορά.


Πάνος Λάρκος

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Νοεμβρίου 2023 - 08:59

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.