Μεγάλη νίκη με ανατροπή για Ομόνοια, πρώτος βαθμός για Αραράτ

Με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής συνεχίστηκε χθες το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Ανδρών Futsal.

ΑΠΟΕΛ και Αραράτ έμειναν στο ισόπαλο 3-3. Πρώτος φετινός βαθμούς για την φιλοξενούμενη ομάδα, έφτασε στους πέντε βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ που ισοφάρισε στο 40ο λεπτό με τον Χαράλαμπο Πυρογιάτη.

Στο Κίτον Αθλητικό Κέντρο η ΑΕΚ Λάρνακας προηγήθηκε με 3-0 της Ομόνοιας Λευκωσίας, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα στο φινάλε έφτασε στην ανατροπή και επικράτησε με 4-3 σε ένα εντυπωσιακό ματς.

Κενή αγωνιστική για την ΑΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΛ - Αραράτ που ορίστηκε για τις 4 Δεκεμβρίου.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Νοεμβρίου 2023 - 09:22

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.