Μία νίκη και μία ήττα στο φινάλε των ομίλων για ΑΕΚ και Κεραυνό

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις κυπριακές ομάδες στην τελευταία αγωνιστική του Φίμπα Γιούροπ Καπ.

Με εκτός έδρας νίκη ολοκλήρωσε την πορεία της στους ομίλους η ΑΕΚ κερδίζοντας την φινλανδική Καρχού με 85-80, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Κορυφαίος για την ΑΕΚ ήταν ο Ταβέιον Χόλινγκσγόρθ που είχε 25 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Αυτό ήταν το τρίτο ροζ φύλλο για την ομάδα της Λάρνακας, μετά από αυτά στις δύο πρώτες αγωνιστικές κόντρα στις Ροστόκ και Τζιονάβα, οι οποίες τερμάτισαν στις πρώτες δυο θέσεις της βαθμολογίας. Στην τρίτη θέση του ομίλου τερμάτισαν οι «κιτρινοπράσινοι».

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Κεραυνός. Στο παιχνίδι που έγινε στο «Κώστας Παπαέλληνας», αποχαιρέτησε τη φετινή του Ευρωπαϊκή προσπάθεια, καθώς έχασε από τη Γερμανική Γκότιγκεν, στο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική στην φάση των ομίλων.

Ο Κεραυνός ηττήθηκε με σκορ 102-69 και έτσι, ο τελικός του απολογισμός στον 9ο όμιλο, ήταν μια νίκη και πέντε ήττες. Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η διοίκηση του Κεραυνού, τίμησε τον Αμερικανό περιφερειακό άσο, Deondre Burns, ο οποίος αγωνιζόταν στους Ερυθροκίτρινους, ως τον περασμένο Μάη, ενώ πλέον, είναι παίκτης της Γκότιγκεν. Κορυφαίος για τον Κεραυνό ο Σπένσερ με 16 πόντους.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2024 - 12:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.