Απέδρασαν Ολυμπιάδα και Απόλλων

Στο αγωνιστικό φινάλε του 2022 η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε τον Δικέφαλο. Συγκλονιστική νίκη –ανατροπή της Lemesos Volleyball επί του Άρη.

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και ο Property Gallery Απόλλων πέρασαν από τις έδρες της Ανόρθωσης και της Νέας Σαλαμίνας και πέτυχαν σημαντικές νίκες στην 9η αγωνιστική και τελευταία για το 2022 στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με τον Property Gallery Απόλλων να έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Η 3η Robo Markets ΑΕΛ επικράτησε του Δικέφαλου Γερίου στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» με 3-0 σετ, ενώ σε ένα εξαιρετικό αγώνα η Lemesos Volleyball επικράτησε στην Πάφο του Άρη Πολεμίου μετά από ανατροπή με 2-3 σετ.

Η 10η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Δεκεμβρίου 2022 - 12:10

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.