Με τρεις αθλητές του στίβου στους Ολυμπιακούς του Παρισιού

Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τα αγωνίσματα του στίβου να διεξάγονται τις πρώτες 11 ημέρες του Αυγούστου.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ανήρτησε πριν από λίγο τις τελικές λίστες για τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμπληρώνουν τις διαθέσιμες θέσεις σε κάθε αγώνισμα και ανάμεσά τους βρίσκονται η Ελένα Κουλιτσένκο στο ύψος, η Ολίβια Φωτοπούλου στα 100μ. και 200μ. και ο Μίλαν Τράικοβιτς στα 110μ. με εμπόδια. Δυστυχώς, ο Απόστολος Παρέλλης και η Ναταλία Χριστοφή έμειναν εκτός για μία και δύο θέσεις αντίστοιχα, ενώ λίγο πιο πίσω ήταν η Φίλιππα Φωτοπούλου.

Να σημειώσουμε ότι, στον Αμίν Χαντίρι δόθηκε εδώ και κάποιες εβδομάδες θέση στον Μαραθώνιο, μόνο στην περίπτωση που δεν θα εξασφάλιζε πρόκριση κάποιος άλλος αθλητής ή αθλήτριά μας και με την επικύρωση των συμμετοχών, αφαιρέθηκε από τη λίστα.

Για τον Τράικοβιτς θα είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας αναδειχθεί το 2016 ως 7ος Ολυμπιονίκης και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι και φέτος, όπως και στο Τόκιο το 2021, ο σημαιοφόρος της κυπριακής ολυμπιακής αποστολής. Για τις Κουλιτσένκο και Φωτοπούλου θα είναι η πρώτη παρουσία τους στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού και θα πάνε στο Παρίσι με στόχο να κάνουν τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας τους.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Ιουλίου 2024 - 18:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.