Στο στόχαστρο της Ομόνοιας ο Πάολο Φερνάντες

Την πόρτα της ΑΕΚ Αθηνών για τον δανεισμό μεσοεπιθετικού Πάολο Φερνάντες έχει χτυπήσει η Ομόνοια.

Αναστασίου και Νταμπράουσκας έχουν σε εκτίμηση τον 25χρονο Ισπανό ο οποίος την λήξασα σεζόν, είχε μόλις δέκα συμμετοχές, όλες ερχόμενος απ’ τον πάγκο.

Ο Φερνάντες στάθηκε άτυχος λίγο μετά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ μιας και υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα στο δεξί πόδι και έμεινε εκτός δράσης για σχεδόν δέκα μήνες.

Στην πορεία του στην ΑΕΚ ξεχωρίζει το γκολ στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Ιουνίου 2024 - 19:48

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.